Suzanne's Family


Welkom op mijn blogsite waar je van alles kan vinden over het familieleven en cosmetica en verzorgingsproducten voor mamma's en baby's. Ik ben ooit gestart als zelfstandig reisagent, maar schrijf nu over alles wat met familie te maken heeft, waaronder vakanties. Hieronder wat meer informatie over de website:

  • Waarom familie? Dit heeft te maken met mijn persoonlijke levensfase. Ik ben moeder van 2 kinderen. Daarnaast is dit een brede doelgroep en dus voor veel lezers interessant. Bovendien kan het familieleven veeleisend zijn en hoop ik dat je op mijn website nuttige informatie vindt en een stukje ontspanning.
  • Waar sta ik voor? Ik vind een gezonde manier van leven belangrijk, maar ben daar ook realistisch in. Graag zoek ik naar eerlijk, natuurlijke en biologische producten die binnen een druk familieleven passen. Ik zoek thuis rust en ontspanning, want we hebben het al zo druk met z'n allen. 
  • Wat is de website? Dit is de thuisbasis voor mijn blog waar ik over mijn leven schrijf en producten review zoals baby verzorgingsproducten, cosmeticaproducten en vakanties. Het wordt een plek waar je veel informatie kunt vinden, maar vooral ook heel erg leuk hoop ik. Een plek voor alle mamma's (en misschien ook wel pappa's) om even ontspannen te lezen.
  • Wie ben ik? Mijn naam is Suzanne en ik ben de moeder van Teun en Gijs. Ik woon samen met André, Teun en Gijs in Haarlem en werk part time in een wielrenzaak in Haarlem. Daarnaast houd ik deze website en de blog bij.