Familiereizen

Hieronder een paar voorbeelden van reizen die perfect zijn voor het hele gezin. Van avontuurlijk tot een weekje ontspanning voor kinderen en ouders, het kan allemaal. Heb je zelf al een leuk idee voor een familiereis, vul dan het contactformulier in op de site en ik bel of mail je! 

Heel erg leuk om met jonge kinderen te doen, maar ook met tieners is de Disney Cruise. Er zijn cruises in zowel Europa als Amerika met verschillende routes. In Amerika kan je zelfs naar Disney's privé-eiland Castaway Cay. Aan boord zie je prachtige musicals van Disney en de nieuwste Disney films. Voor de kleinste is er een speciale Disney Kids club en voor de tieners een eigen privéclub zonder kleine kinderen of volwassenen. Zo heeft het hele gezin een onvergetelijke vakantie.

Sawadee biedt wereldwijd mooie groepsreizen aan en heeft een speciaal aanbod voor families. Een prachtige familiebestemming is bijvoorbeeld Bali waar genoeg te zien en te doen is, maar waar je ook heerlijk kan relaxen. De bevolking is Hindu en zeer vriendelijk. Boek bijvoorbeeld de 20-daagse rondreis 'Bali Familie Chill en Relax' en ontdek wat dit eiland te bieden heeft. Maak een fietstocht door Ubud, wandel tussen de felgroene rijstvelden en geniet van een paar heerlijke stranddagen in Seminyak. Deze reis is zeer geschikt voor families dankzij de korte reisafstanden en ingebouwde rustdagen. De meeste hotels beschikken over een zwembad en er zit veel vrijheid in het programma om met het gezin op pad te gaan. 

Ik schrijf ook regelmatig in mijn blog over reizen met kinderen.