Zwangerschaps en babyboxen

Zwangerschaps en babyboxen · 02. november 2017
Een aantal weken geleden schreef ik al over de Blije doos en natuurlijk heb ik ook die andere bekende zwangerschapsdoos aangevraagd: de Zwanger box van Ouders van Nu en de Etos. De vraag is weer of deze box het waard is om op te halen en je gegevens voor af te staan. En, hoe verhoudt deze box zich tot de Blije Doos?
Zwangerschaps en babyboxen · 11. oktober 2017
Vandaag heb ik de Blije Doos opgehaald. Of ik er ook blij van werd, lees je hier.
Zwangerschaps en babyboxen · 05. oktober 2017
In september bestelde ik de Hip & Mama box om mezelf en ons aanstaande kindje te verwennen. Bij een tweede kindje krijg je namelijk veel minder cadeautjes aan het begin van je zwangerschap. Ik zal niet verklappen wat er allemaal precies in zat, maar wel vertellen wat mijn bevinden waren.