Zwangerschap

Zwangerschap · 18. februari 2018
Nog altijd kraamtijd hier in huis en een drukte van belang met Teun en Gijs. Hoe doen we dat allemaal? Een persoonlijke update over de afgelopen weken.
Zwangerschap · 16. januari 2018
Vandaag is mijn uitgerekende datum, maar de kans is klein dat mijn kindje vandaag nog geboren wordt. Ik heb al een tijdje geen blog meer geschreven, niet omdat ik geen inspiratie had maar meer omdathet er gewoon niet van kwam. De dagen vliegen voorbij, het is lastig om me te concentreren en ‘s avonds ben ik moe. Laat de baby maar komen, het draait nog maar om een ding: de bevalling. Ik wil graag, net als bij Teun, thuis bevallen. In het ziekenhuis bevallen is voor mij is nooit een optie...
Zwangerschap · 07. januari 2018
Nu mijn tweede zwangerschap in de allerlaatste weken zit en het allemaal wat zwaarder wordt, een blog over een paar life savers die mij door mijn eerste en nu ook mijn tweede zwangerschap heen hebben geholpen. Veel dingen gingen beter door de lessen die ik tijdens mijn eerste zwangerschap al had geleerd en deze deel ik graag.
Zwangerschap · 18. december 2017
Onder toeziend oog van Teun schrijf ik deze blog. Hij vindt de laptop maar wat interessant, omdat hij weet dat je daarop naar Juf Roos kan kijken en luisteren. Het is dan ook niet altijd makkelijk thuis te werken. Ik moet de uurtjes pakken wanneer hij slaapt, maar dan moet ik ook het huishouden en de was doen. 's Avonds ben ik zelf ook uitgeteld en heb ik echt geen energie meer. Daarom vandaag een stukje over mijn tweede zwangerschap en de overgang van 1 naar 2 kinderen.