Voor mamma

Voor mamma · 05. maart 2018
Er zijn van die momenten waarop je eens goed door je kledingkast gaat om orde op zaken te stellen. Vaak komen er dan kledingstukken boven water waarvan je vergeten was dat je ze had en gaan er stukken weg die je toch nooit draagt. Na je zwangerschap is een goed moment om de boel eens uit te zoeken, omdat je tijdens je zwangerschap bijna een compleet andere garderobe hebt. In deze blog een eerste aanzet voor een overzichtelijkere en duurzamere garderobe.
Voor mamma · 30. december 2017
Ook zo benieuwd naar de nieuwe lijn verzorgingsproducten voor vrouwen van Naif? Ik heb 2 producten voor je getest. Ik was al fan van de babylijn van Naif, of ik net zo enthousiast ben over de producten voor mammas lees je in deze blog.
Voor mamma · 08. december 2017
In deze blog leuke kerstcadeau ideeën voor 5 type mamma's. Heb je nog geen cadeautje bedacht voor je vrouw, vriendin, moeder, zus of voor jezelf, dan vind je hier zeker wat leuks tussen. Alle cadeaus zijn onder de 50 euro en misschien ook wel heel geschikt voor vrouwen die geen moeder zijn, maar toch eens lekker verwend moeten worden.
Voor mamma · 29. november 2017
Nu de decembermaand is aangebroken, kunnen we aftellen naar de kerst en het nieuwe jaar. Ik heb dit jaar voor het eerst een adventskalender om dit te doen. Adventskalenders zag je tot een paar jaar geleden bijna niet in Nederland, maar zijn nu helemaal hot. Ik vind het een soort schoentje zetten voor volwassenen. Elke dag weer spannend wat er achter het luikje zit.
Voor mamma · 28. november 2017
Een tijdje geleden kocht ik de Family Survival Planner, omdat ik wat meer overzicht nodig had in 'wie, wat, waar'. De reden dat ik voor deze gezinsagenda koos is eigenlijk heel simpel: deze planner begint in augustus en loopt vervolgens het hele volgende jaar door. Ik ben er inmiddels achter dat er heel veel keus is in gezinsplanners, maar ben ook nog steeds tevreden met de Survival Family Planner. Lees in mijn blog meer over de plus- en minpunten van deze gezinsplanner.
Voor mamma · 16. november 2017
Nu ik voor Teun extra goed oplet wat er allemaal in zijn verzorgingsproducten zit, ben ik ook kritischer naam mijn eigen verzorgings- en cosmeticaproducten gaan kijken. Ik heb een hoop oude spullen weggedaan, omdat deze al ver over de houdbaarheidsdatum waren en ben op zoek gegaan naar nieuwe, pure en eerlijke producten. In deze blog lees je meer over Mádara Cosmetics een merk waar ik erg enthousiast over ben.