Vakantie

Vakantie · 13. december 2017
Als je deze blog volgt, weet je dat wij best een zware tijd hebben gehad de laatste paar maanden. Om even op adem te komen en Teun te laten wennen aan logeerpartijtjes (dat zal met de komst van nummer twee wel vaker gebeuren) had ik een luxe hotel geboekt voor André en mezelf. Deze blog is een review van het Mainport Hotel in Rotterdam. Echt een aanrader voor pappa's en mamma's die zichzelf of elkaar eens willen verwennen en er echt even tussenuit moeten.
Vakantie · 13. november 2017
Volgen jullie het nog? In februari 2017 begon ik als zelfstandig reisagent met Suzanne’s Travel. Ik sloot me aan bij Amondo en bouwde mijn eigen website reisadviseurhaarlem.nl. Ik heb voor een aantal familieleden en voor ons zelf een paar leuke vakanties mogen boeken en ben momenteel nog met de laatste offertes bezig.
Vakantie · 09. november 2017
Vandaag word ik wakker in Arcen, Limburg. We zouden nu eigenlijk net geland zijn in Dubai. Onze vakantie ziet er heel anders uit dan we gepland hadden, maar het leven laat zich niet plannen. Zeker niet met kleine kinderen. Die laatste verre reis die we voorlopig zouden maken, zit er dus niet in.
Vakantie · 22. oktober 2017
Deze keer eindelijk een blog over reizen met kinderen, want dat kan toch niet ontbreken op Suzanne’s Travel. In deze blog 5 keer inspiratie voor je volgende vakantie of weekendje weg.