· 

Naïf voor mamma’s

Ook zo benieuwd naar de nieuwe lijn verzorgingsproducten voor vrouwen van Naif? Ik heb 2 producten voor je getest: de cleansing shower gel en de softening body lotion. Ik was al fan van de babylijnvan Naif, of ik net zo enthousiast ben over de verzorgingsproducten voor vrouwen lees je in deze blog.

Op de website van Naif kan je voor €5 een sample setje aanvragen met daarin 2 producten om te proberen. Je weet alleen niet welke producten je krijgt, dat hangt van de voorraad af. Ik ontving de cleansing shower gel en de softening bodylotion. Bij het pakketje zat ook nog een leuke katoenen tas en 2 kaarten. De shower gel kost in full size (200ml) €9,95 en de body lotion (200ml) €14,95. De showergel is heerlijk zacht en romig en de bodylotion voelt ook lekker aan op de huid. De bodylotion geeft wel een wittig laagje op de huid wat je vaker bij natuurlijke bodylotions ziet. Dit verdwijnt als de lotion is ingetrokken, maar niet iedereen vindt dit misschien even prettig.

Wat ik minder vind aan deze producten is de prijs. Ik wil best een keer wat meer geld uitgeven aan deze dagelijkse producten, maar dan verwacht ik wel een luxere verpakking en een bijzonder geurtje. De producten van Naif zijn 100% natuurlijk en bieden een goede verzorging, maar dat is het dan ook. Dat past natuurlijk bij de no-nonsens van Naif, maar toch mis ik dan blijkbaar iets.

Waar ik nu nog wel steeds benieuwd naar ben, zijn de gezichtsverzorgingsproducten uit deze lijn. Daar heb ik in verhouding meestal toch al wat meer geld voor over. Er is een dagcreme (50ml) voor €22,95, een nachtcrème (50ml) voor €22,95 en een cleanser (200ml) voor €17,50. In vergelijking tot de lichaamsproducten vind ik dat wel een redelijke prijs. Naif heeft overigens geen verschillende crèmes voor bijvoorbeeld droge of juist vettere huidtypes. Wellicht dat ik deze producten ook een keer ga testen als ik mijn huidige crèmes heb opgemaakt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0