· 

Voor pappa's en mamma's die er even tussenuit moeten

Als je deze blog volgt, weet je dat wij best een zware tijd hebben gehad de laatste paar maanden. Ik ben inmiddels met de laatste weken van mijn tweede zwangerschap bezig en onze eerste zoon is veel ziek geweest door een gevoelig immuunsysteem. We gaan van verkoudheid naar astma en dan weer eczeem heen en weer met tussendoor heel wat nieuwe tandjes. Gelukkig gaat de zwangerschap heel voorspoedig en ga ik bijna met verlof.

 

Om even op adem te komen en Teun te laten wennen aan logeerpartijtjes (dat zal met de komst van nummer twee wel vaker gebeuren) had ik een luxe hotel geboekt voor André en mezelf. Het doel was voornamelijk een goede nachtrust pakken en nog even van elkaar genieten voordat we straks helemaal geen tijd meer voor onszelf hebben. Waar we heen zouden gaan was voor André een verrassing. 

 

Deze blog is dus een review van het Mainport Hotel in Rotterdam. Echt een aanrader voor pappa's en mamma's die zichzelf of elkaar eens willen verwennen en er echt even tussenuit moeten. Boek dan wel de spa kamer, hij is het waard, met jacuzzi in de kamer en sauna in de badkamer. Het hotel ligt heel centraal als je nog andere dingen wilt ondernemen buiten het hotel. De metro stopt voor de deur en je hebt uitzicht op de Erasmusbrug. 

Als je besluit lekker in het hotel te blijven, omdat het weer bijvoorbeeld niet mee zit zoals op de foto hiernaast dan is er ook voldoende te doen. Op de 8e etage vind je het zwembad en de wellness. In de wellness kan je verschillende behandelingen boeken of van de sauna genieten. Bij het zwembad is het ook nog mogelijk de sauna in te gaan (met uitzicht op de Euromast) of de hammam. Bij het zwembad is alles met badkleding.

 

Voor het avondeten zijn wij naar een ander hotel gegaan: Hotel New York. Dat was wel even buffelen door de kou en de sneeuw, maar zeker ook de moeite waard. Hotel New York kan erg druk zijn, dus wel even reserveren van tevoren. De volgende ochtend hebben we ontbeten in het Mainport. Goede service en veel keus. Van vers gemaakte omeletten, yoghurt, croissants tot vers brood en uiteraard goede koffie. We begonnen Teun inmiddels wel erg te missen en er kwam ook weer nieuwe sneeuw aan dus daarna maar weer snel naar huis gereden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0