· 

Mooie kerstcadeaus voor 5 type mamma's

In deze blog leuke kerstcadeau ideeën voor 5 type mamma's.  Heb je nog geen cadeautje bedacht voor je vrouw, vriendin, moeder, zus of voor jezelf, dan vind je hier zeker wat leuks tussen. Alle cadeaus zijn onder de 50 euro en misschien ook wel heel geschikt voor vrouwen die geen moeder zijn, maar toch eens lekker verwend moeten worden.

 

1) Voor de natuurlijke mamma: de Holiday Edition Kenko box te bestellen bij Kenkoshop. Deze box is zowel los te bestellen (24,95) of als abonnement voor 3 maanden (74,85). Ik ben echt fan van deze box die mij iedere maand met nieuwe, natuurlijke en eerlijke producten laat kennismaken.

 

In de Holiday Edition box vind je o.a. een Axiology lipstick in de kleur Noble. Deze lipstick is 100% natuurlijk, vegan en handgemaakt. Normaal betaal je dan ook 29 euro voor deze lipstick. Daarnaast zit de speciale kerst nagellak van mijn favoriete nagellak merk OZN in de box. Deze nagellak is vrij van schadelijke stoffen die je normaal gesproken wel in nagellak vindt. De lak blijft ook goed zitten en heeft een mooie glans. Ik heb wel eens eerder natuurlijke nagellak geprobeerd, maar dat was echt drama. Als mamma vind ik het belangrijk dat mijn kind geen last heeft van chemische geurtjes en schadelijke stoffen, die sterk aanwezig zijn in gewone nagellak. 

 

In de Kenko box zitten zowel cosmetica als voedingsproducten. Zo zitten er ook in deze box ook weer twee verantwoorde, maar ook lekkere voedingsproducten. Dit keer een reep van Raw Halo in de smaak Mylk, Cinnamon & Raisin en de Energy Elixer van Alchemy.

 

2) Voor de hippe mamma: de Hip en Mama a Lovely Christmas Box. Wat hierin zit blijft echt een verrassing, want dat wordt niet gepubliceerd. De box wordt in week 51 geleverd, dus ik kan het je ook echt niet stiekem vertellen. Wel kan ik je zeggen dat het alleen maar producten zijn om mamma te verwennen en dus geen babyproducten zoals in de andere boxen. Je kan mijn eerdere blog over de Hip en Mama Feeling You Box op de site lezen, maar ook daarvan verklap ik niet wat erin zit. De special edition: a Lovely Christmas Box van Hip en Mama box kost 37,50 exclusief verzendkosten. 

 

3) Voor de No-nonsense mamma: Naïf giftsets voor kids en mama's. Het favoriete natuurlijke merk voor veel jonge ouders met fijne producten om je kleintje te verzorgen en sinds kort ook een lijn voor mamma's. Voor de feestdagen zijn er speciale giftsets met leuke namen als 'Skinny Dip Kit', ' Top to Toe Kit' of 'Babies and Babes Kit'. Extra mooi meegenomen is dat Naïf van 6 t/m 24 december voor iedere verkochte baby & kids giftset met het logo #smeerendoneer, €5,- doneert aan Stichting Steun Emma. De giftsets shop je in de webshop van Naïf of in de pop up shop op CS Amsterdam. 

 

4) Voor de stralende mamma: de Inika - All about Glow set. Inika is mijn nieuwe favoriete make up merk. Het komt uit Australië en gebruikt bijna alleen maar natuurlijke, biologische ingrediënten. De All about glow set is een toilettasje met daarin de Certified Organic Pure Rosehop Oil, de Certified Organic Pure Primer en de eveneens Cetified Organic populaire Lip and Cheek Cream. Producten voor een natuurlijke glow, zonder al teveel make up voor echte natural beauties. Deze set is te koop via de webshop Bewust Puur en de Groene drogist voor iets minder dan 30 euro. Inika make up heeft ook een eigen website waar je vaak leuke, gratis extra's bij je bestelling ontvangt. Op het moment hebben ze de 12 Days of Gifts, met elke dag een andere verrassing in je shopping basket.

 

5) Voor de reislustige mamma: Madara Travel Kit-Fab Skin Jet Set. Over dit merk schreef ik laatste al een blog, omdat het een van mijn natural beauty favorieten is. In de Travel Kit vind je een aantal heel fijne producten van dit merk, heel handig voor vrouwen die veel op reis zijn. Dit zijn de Oil to Milk Scrub, Miscellair Water, SOS Instant Moisture and Radiance Hydra Mask, Smart Antioxidants Anti-Fatigue Eye Rescue Cream en de SOS Hydra Recharge Cream. De set kost 35 euro en de oogcrème is fullsize. In deze set dus heel veel producten voor een kleine prijs. Met deze set kan je je huid heel goed reinigen en hydrateren. Ik moet wel zeggen dat ik het miscellair water helaas minder geschikt vind om oog make up te verwijderen.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0