· 

Lipikar Baume AP+

Een paar weken geleden schreef ik een blog over ons gevecht met Teun zijn eczeem. Het vele invetten ten spijt, werd de jeuk toch steeds erger. Dit is een gevecht wat veel ouders voeren en daarom wil ik graag het laatste middel wat we hebben gevonden delen. Mijn eerdere tips helpen zeker, maar niet voldoende. Ook met det Lipikar Baume wat we nu hebben, verdwijnt het eczeem niet, het heeft immers een genetische oorzaak, maar de jeuk is wel al een stuk minder.

 

Wat is dan dit middel? Het is Lipikar Baume AP+ van La Roche-Posay en is te koop bij de apotheek of online. Het is een middel speciaal tegen de jeuk bij Atopisch eczeem. Uiteraard bevat deze crème geen parfum, parabenen en phenoxyethanol. Je smeert het 1x per dag, maar wij doen dit 2x per dag op de dagen dat we geen hormoonzalf gebruiken. Het kan zijn dat het een paar dagen duurt voordat dit middel werkt. Na twee dagen smeren zijn de eczeemplekken bij Teun wel al een stuk lichter geworden.

 

Ik ben niet de enige die enthousiast is over deze crème. Ook bij de apotheek zeiden ze dat dit een middel is wat echt werkt. Als je op internet gaat zoeken kom je nog veel meer blije ouders tegen die eindelijk iets in handen hebben om hun kind van de jeuk af te helpen. 

 

Ik ben zo blij dat we deze crème erbij hebben gevonden. Als kind heb ik vaak jeuk gehad door een allergie en dat is echt verschrikkelijk. Deel deze blog dus als je iemand kent met eczeem.

 

Joelle, dank je voor de tip!

 

Lees hier mijn vorige blog over wat je kan doen tegen eczeem.

Reactie schrijven

Commentaren: 0