· 

Einde reisbureau

Einde reisbureau

Suzanne’s Travel à Suzanne’s Family Travel à Suzanne’s Family

 

Volgen jullie het nog? In februari 2017 begon ik als zelfstandig reisagent met Suzanne’s Travel. Ik sloot me aan bij Amondo en bouwde mijn eigen website reisadviseurhaarlem.nl. Ik heb voor een aantal familieleden en voor ons zelf een paar leuke vakanties mogen boeken en ben momenteel nog met de laatste offertes bezig. Een maand geleden besloot ik al om mij wat meer te specialiseren op familiereizen en startte ik een blog over allerlei familiedingetjes, waaronder ook vakanties. De site werd daarmee breder en tegelijkertijd werd ik als reisagent specialistischer.

 

Recent heb ik besloten om het reisbureau gedeelte van mijn website te gaan stoppen. De wereld verandert snel en mijn leven als jonge moeder ook. Over minder dan drie maanden verwachten wij onze tweede zoon alweer. Ik ben ook erg druk met Teun, alle verkoudheden, astma en eczeem en werk daarnaast nog een aantal uur in een wielerzaak. Ik merk dat het moeilijk is voldoende tijd te vinden om echt iets van het reisbureau te maken.

 

Daarnaast verhuist de organisatie waar ik mee samenwerk naar Duitsland en verandert ook de regelgeving in Nederland wat betreft het samenstellen en boeken van reizen via zelfstandig reisagenten. Ik ga daarmee als reisagent veel meer verantwoordelijkheid dragen en ook risico’s lopen.

 

Door al deze veranderingen heb ik besloten te stoppen met het reisbureau zoals het nu is. Ik heb op het moment en zeker begin volgend jaar niet de tijd me in de nieuwe regelgeving te verdiepen. Ik vind het schrijven van de blog en het bijhouden van de website erg leuk dus hier ga ik zeker mee door. Voor leuke reis ideeën kan je nog altijd bij me terecht en tot het eind van het jaar is het ook mogelijk bij me te boeken.

 

De naam van de website en daarmee het domeinadres zal gaan veranderen, maar als het goed is merken jullie hier niet al te veel van.  

 

Groetjes,

 

 

Suzanne

Reactie schrijven

Commentaren: 0