· 

Zwanger box

Zwanger box

Een aantal weken geleden schreef ik al over de Blije doos en natuurlijk heb ik ook die andere bekende zwangerschapsdoos aangevraagd: de Zwanger box van Ouders van Nu en de Etos. De vraag is weer of deze box het waard is om op te halen en je gegevens voor af te staan. En, hoe verhoudt deze box zich tot de Blije Doos?

 

Op de foto kan je zien wat er allemaal in de box zat. Opnieuw het blikje fris van Finley dus dat is alvast 1 punt. Wel jammer dat ik deze smaak Mojito, maar moeilijk kan vinden in de supermarkt. Daarnaast ook een flesje Jillz, wat ik nog kende van mijn vorige zwangerschap, maar ik minder lekker vind.

 

Net als in de Blije Doos zitten er ook luiers in het pakket, alleen wel veel minder. Er zit een kortingsbon bij om meer luiers te halen, maar die kan je dan net zo goed in de aanbieding kopen. Ik koop eigenlijk nooit luiers voor de volle prijs.

 

De andere producten zijn allemaal net even anders. Zo zit er een tube VSM Calendula billenzalf bij, een flesje Zwitsal wasgel en Etos eigen merk Belly Balm. Ook vind je momenteel een CD van Woezel en Pip in de doos, maar wij hebben helaas geen CD-speler meer en ook geen laptop met een Disc drive. CD's zijn een beetje achterhaalt vind ik. De zwangerschapsvitamines van Davitamon slik ik al sinds het begin van mijn zwangerschap dus zijn mooi meegenomen. Natuurlijk niet echt een product wat je goed kan proberen, je  moet maar aannemen dat het wat doet. 

De speen van Difrax vind ik erg mooi, maar zoals ik in een eerdere blog al schreef: Teun lust alleen Phillips. Misschien dat zijn broer deze speen wel fijn vindt, we gaan het zien.

 

Tot slot nog een paar tijdschriften in de box om lekker door te bladeren. Sommige verhalen in dat soort bladen lees je liever niet als je zelf zwanger bent, maar dat heb je zelf in de hand. 

 

Al met al vond ik deze box minder dan de Blije Doos, maar wel de moeite van het ophalen waard. Het zijn toch allemaal gratis producten die je krijgt.

 

 

  

Reactie schrijven

Commentaren: 0