· 

De Blije Doos

De Blije Doos

Vandaag heb ik de Blije Doos opgehaald bij de Prenatal. De vraag is nu natuurlijk of ik er ook echt blij van word. Zeker als je je eenmaal aan de betaalde babyboxen hebt gewaagd, kan de inhoud van zo'n gratis box wat tegenvallen. Ik heb de Blije Doos ook al een keer eerder opgehaald bij mijn eerste kindje dus echt een verassing is het niet. Bovendien staat het internet vol met filmpje van blije mamma's die de Blije Doos uitpakken. Zo ga ik het dus niet doen.

 

Ik heb eraan getwijfeld of ik de box wel zou ophalen, want je moet je eerst door de telemarketing heenwerken die ermee gepaard gaat voordat je de ophaalkaart krijgt. De reden dat ik het toch gedaan heb is dat er altijd een pak pampers in de box zit en die kunnen we hoe dan ook straks goed gebruiken.

 

Er waren nog een aantal items die me bekend voor kwamen van de vorige box, zoals de Bibi speen (waar Teun een hekel aan heeft, die lust alleen Philips), de Jordan tandenborstel en het Philips Avent melkflesje. Van deze items is alleen de tandenborstel bij ons in gebruik. Zie de uitzetlijst om te weten hoe het met het flesje is afgelopen. Smaken verschillen natuurlijk, dus misschien is jouw baby wel fan van deze producten.

 

Wat ik leuk vind is dat er een aantal nieuwe items in de box zitten, zoals de Prenatal 9 maanden planner. Dit is een soort van agenda voor mamma om allerlei dingen van de zwangerschap bij te houden. Ook zitten er 'Verzamelmomenten' kaarten bij die ik de vorige keer niet had. Ook de drankvoorraad voor mamma spreekt me dit keer meer aan. Naast de gebruikelijke alcoholvrije biertjes zit er nu ook een alcoholvrije Mojito in van Finley.  

 

Ook zitten er weer allerlei flyers en monsters in van o.a. Sudocreme, Inna zonnebrand (jammer dat de kortingsbon al verlopen is) en een kortingsbon van de Wehkamp. 

 

Ben ik blij geworden van deze Blije Doos? Ja, toch wel. Ik ga straks lekker mijn alcohol vrije cocktail uitproberen en mijn 9 maanden planner bekijken. Eens zien of ik nog op schema lig. De monsters kunnen mooi mee op vakantie volgende maand. Deze bewaar ik altijd voor als we op reis gaan. Of de speen deze keer wel in de smaak gaat vallen, moeten we nog even afwachten...

Reactie schrijven

Commentaren: 0