· 

Hip en Mama Box

Soms (best wel vaak eigenlijk) moet je jezelf verwennen als (aanstaande) mamma. Ik heb al een dreumes rondlopen en ben in verwachting van de tweede. Een verassings box leek mij een leuk idee om de 20-weken echo te vieren. Dat is toch best een mijlpaal in je zwangerschap. Bovendien zouden we dan eindelijk weten of we er een meisje bij kregen of dat het toch weer een jongen wordt. Natuurlijk was het bovenal belangrijk dat alles goed zou zijn met ons tweede kindje en dat was het gelukkig ook.

 

Ik koos voor de 'Feeling You'  Hip & Mama box die is samengesteld voor als je 4/5 maanden zwanger bent. Voor deze box kan je nog niet het geslacht van je kindje doorgeven. Voor de 6/7 maanden en de 8/9 maanden box kan dit wel, maar hoeft het niet als je het niet weet of niet wilt vertellen. Hip & Mama geeft aan de de 'Feeling You' en de 'Little Miracle' boxen eigenlijk de gehele zwangerschap leuk zijn om te krijgen. Je kan ook een abonnement nemen, dan krijg je na twee maanden dus automatisch de volgende box. Ik denk dat het een heel leuk idee is om aan iemand cadeau te doen die zwanger is. De producten zouden in de winkel duurder zijn dan als verassings box en de box is leuk samengesteld en mooi verpakt.

 

Ik maakte de box open toen we thuis kwamen van de echo. Twee verrassingen op een dag dus. Ik was blij met de inhoud. Alles zit heel mooi verpakt en de producten zijn neutraal maar inspireren wel.

Of ik de volgende box ook weer ga bestellen, weet ik nog niet. Het is niet mijn eerste zwangerschap en daarom hebben we al een hoop spullen in huis. Misschien als ik bijna moet bevallen en ik mezelf nog een keer wil verwennen met de 'Ready to Pop' box.

 

Zaten er items in de box die ik nog niet had? Eigenlijk niet, maar ik kan ze wel goed gebruiken. Mijn tweede krijgt ook zijn eigen nieuwe spullen en niet alleen maar 'oude spullen'  van zijn grote broer. Deze box houd ik dus echt helemaal apart voor mijn tweede kindje. Daarbij kan ik ook verklappen dat het allemaal items waren voor de baby en minder voor de mamma. Wil je jezelf echt verwennen, dan kan je dus misschien beter voor een andere box kiezen.

 

Leuk om te vermelden is dat er nu ook een speciale 'papa box' is samengesteld voor aanstaande vaders. Er zijn twee varianten: een voor aanstaande vaders en een voor mannen die al pappa zijn. Ik ben stiekem eigenlijk wel heel benieuwd wat hier dan allemaal in zit. Het leuke van Hip & Mama is dat de inhoud van de boxen redelijk goed geheim blijft. Wil je toch een indruk krijgen dan staat er nu ook een 'Lookbook' op de site van Hip & Mama. Je vindt hier mooie foto's van de items die in de boxen kunnen zitten.

 

Ben je benieuwd geworden naar Hip & Mama? Klik dan hier om naar de site te gaan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0